Paraflytravel.com’da tüm seyahat harcamalarınıza 7.500 TL’ye Varan Ekstra İndirim fırsatı! Detaylar için tıklayınız
×

Caria Holiday Resort

Babadag Mevkii Sarigerme
Bar
Fitness Merkezi
Bilardo Masası

Oda Seçiniz

Oda Seçiniz

Tesis Bilgileri

Caria Tatil Köyü, Sarıgerme'nin muhteşem koyları , çam ağaçları ve yemyeşil ovalarının manzarasına sahip 60.000 metrekare alan üzerinde zeytin ağaçları ile çevrili doğal bir tesistir. Tatil köyü Babadağ yamaçlarında kurulu sessiz bir yapıya sahiptir ve bütün odalar deniz manzaralıdır. İnce kumlu ve güzelliğin ve temizliğin simgesi mavi bayraklı Sarıgerme Plajı'na sadece 1800 metre uzaklıktadır ve tesisten ulaşım imkanı bulunmaktadır.

Yeme-Içme

  • Bar

Aktivite Ve Spor

  • Fitness Merkezi
  • Bilardo Masası

Otel Özellikleri

* Tesiste kiralık kasa bulunan 24 saat açık resepsiyon, televizyon odası, konferans salonu, alışveriş merkezi, kuaför, doktor ve hemşire hizmetinize hazırdır. * Çocuğunuz için ayrı bir bölümü de bulunan açıkhava yüzme havuzunda güzel vakit geçirebilir, havlu servisinden ve su aerobiğinden de faydalanabilirsiniz. * Küçük misafirler için ayrıca 4 adet kaydırağı bulunan bir diğer havuz ile 4-8 yaş arası çocuklar için bir mini kulüp ile çocuk bahçesi bulunmaktadır. * Sadece 1800 metre uzaklıktaki muhteşem sahile tesisin sağladığı ulaşım imkanlarından faydalanarak gidebilirsiniz. Burada pek çok su sporundan yararlanabilir ve dalgıç okulunda güzel vakit geçirebilirsiniz. * Ayrıca hamam, sauna ve deneyimli çalışanların bulunduğu masaj hizmetleri de her zaman sizler için hazırdır. * Bir kadeh şarap veya bir fincan kahve zevkini Snack Bar, Kaya Bar, Café Turk'te ; lezzetli bir yemeği tesisin ana restoranı veya A La Carte Restoranında mükemmel bir servisle tadabilirsiniz. * Gündüz ve gece animasyonları, çocuk animasyonları ve canlı müzik sizlere tatiliniz süresince güzel ve unutulmaz anlar yaşatacaktır.

Oda Özellikleri

* Otelde 205 oda bulunmaktadır. Odalarda TV, direkt hatlı telefon, minibar, saç kurutma makinesi, duş, kasa, klima ve balkon bulunmaktadır.

Otel Tanıtım Bilgisi

Sarıgerme koyunu görebileceğiniz en iyi yer...

Otel Yakınında

* Dalaman Havaalanı - 16 km ü * Ortaca - 25 km * Dalyan - 30 km

Yakın Çevreyi Tanıyın

  • Dalaman Havalimanı 18,6 km uzaklıkta
  • Caria Tatil Koyu Muğla'nın Sarıgerme adı verilen bölgesindedir. Sarıgerme'nin kum plajı tesisten 1800 metre uzaklıktadır ve buraya ulaşım imkanı mevcuttur. Tesisten Dalaman Havaalanı 16km, Ortaca 25km, Dalyan 30km, Fethiye 60km, Marmaris 85km'dir.

Yakın Çevreyi Tanıyın

Oda Görselleri

Oda Özellikleri