GRÖNLAND İZLANDA TURU Grönland-İzlanda-Faroe Adaları-Danimarka

GRÖNLAND İZLANDA TURU Grönland-İzlanda-Faroe Adaları-Danimarka

29 Mart 2025 Cumartesi - 10 Nisan 2025 Perşembe tarihleri arasında olmalıdır
Tura katılacak Kişi Sayısı
Toplam Tutar
365.910,73 ₺
Tur Programı

Tur Programı

Özet
Tur Programı

1.GÜN   C.TESİ    ISTANBUL- Kopenhag, Danimarka   UÇUŞ:  1140 1355  
Istanbul  Havalimanında  THY kontuarında EJDER TURIZM  rehberi ile  saat 08:30’da buluşma  ve  check in işlemlerini takiben ;  Danimarka’nın başkenti Kopenhag’a doğru yola çıkma, varışımızda  alanda karşılanma  ve otelimize transfer.  

ÖĞLEDEN SONRA    KOPHENAG KANAL TURU    

Otelimize bavullarımızı bıraktığımız gibi, Gammel Strand noktasına gidiyoruz, burada Kanal Turu 1 saat sürecek turumuz için yerimizi alıyoruz, yerel rehberimiz bize şehri kanaldan farklı bir bakışla tanıtacak. Turun sonunda serbest vaktimiz olacak.  

Geceleme  otelimizde.  

Otelimiz : Ibis Styles Copenhagen Orestad 3*vb  

2.GÜN  PAZAR  COPENHAG / VAGAR (FAROE ADALARI) uçuş: 07:55 0910  

Bu sabah otelimizde alacağımız kahvaltımızı takiben, Havalimanına transferimizi yapıyoruz, buradan Vagar uçuşumuzu yapacağız. Vagar havalimanına varış. Varışta karşılanma ve otelimize transfer.  

Serbest saatlerimiz olacak.  

[ Otelin çevresinden şehir içi otobüs hatları her 20 dk da bir geçmektedir. ] Geceleme otelimizde.   

OTELİMİZ: Hilton Garden Inn Faroe Islands 4* vb   

3.GÜN  P.TESİ FAROE ADALARI TÓRSHAVN - En Küçük Başkent   

Sabah otelimizde alacağımız kahvaltının ardından; saat 09:00 ‘da dünyanın en küçük başkenti olarak adlandırılan Torshavn gezeceğiz. Yerel rehberimiz ve aracımız ile turumuz esnasında bazı yerlerde araçtan ineceğiz ve yürüyüş yaparak YENİ VE ESKİ bölümleri tarihi dokusunu göreceğiz, Tórshavn á Reyni, Tinganes and Skansin mahalleri göreceğimiz yerler arasında, Turumuzun sonunda   şehirde serbest vaktimiz olacak.  

Geceleme otelimizde.  

Faroe Adaları, Koyun Adaları, Danimarka sömürgesi bir ülkedir. 1948 yılında urulmuş olup, monarşik bir yönetime sahiptir. Keçileri ile meşhur olan bu ülke, keçi ülkesi olarak da anılılır. OTELİMİZ: Hilton Garden Inn Faroe Islands 4* vb   

4.GÜN  SALI TÓRSHAVN-GEMİ YOLCULUĞU- İZLANDA           13:00>  

Bu sabah otelde alacağımız kahvaltı sonrası, otelimizden ayrılıyoruz.  Limana transferimiz yapılacak. GEMİ YOLCULUĞUMUZ başlıyor.  

Tórshavn – Seyðisfjörður [  geceleme gemide ]  

Departure time : 13:00   Arrival  Next day Arrival time 09:00  Vessel :MV Norröna ODA TİPİ :  2-berth cabin with window  

Gemide alınan (dahil edilen) + hizmetler:  

Kahvaltı * Skansagarður Buffet Wednesday 07:00  

Akşam Yemeği* Skansagarður Buffet Tuesday 17:30  

5.GÜN  ÇARŞAMBA Seyðisfjörður (İZLANDA) Limanına Varış  09:00  - Egilsstaðir  

Gemiden ayrılıyoruz. İndiğimiz küçük kasabının adı Seydisfjor’dur. Kasaba meydanında kısa bir mola veriyoruz. Mola sonrası yolumuza devam edeceğiz. Güzergahımız üzerinde   

Fardagafoss şelasi vardır. Burada duracağız. Kısa bir yürüyüş ile şelaleye yaklaşacağız                    (Yürüyüş ayakkabınızı giyiniz )  Bu ziyaret sonrası son durağımız Egilsstaðir kasabasıdır. Akşam yemeği ve geceleme otelimizde.    

OTELİMİZ :  Hérað - Berjaya Iceland Hotels 3* VB  

6.GÜN  PERŞEMBE Egilsstaðir -Jokulsarlon Glacier Lagoon- Diamond Beach  

Bu sabah otelimizde alacağımız kahvaltı sonrası, turumuza araç ile devam edeceğiz. İstikametimiz                     Jokulsarlon  Lagünü- Diamond Beach.  

Bölgeye varışımızı takiben, önce otelimize check in yapıyoruz. (saati uygun ise, eşyalarımızı odalarımıza eşyalarımızı bırakacağız) Daha sonra çevre gezilerimize devam edeceğiz.  

Jökulsárlón İzlanda'nın bir dizi buzul gölünün en büyük ve en ünlüsüdür. Vatnajökull'un güney kenarında, Breiðamerkursander 'da Skaftafell Milli Parkı ve Höfn arasında bulunur. 150 m derinliği ile İzlanda'nın en derin üçüncü gölüdür.  

Buzul sahillerindeyiz . Diamond Beach denilmesinin bir sebebi kıyıda kimi zaman parça buzulların yer alması ve Pırlanta taşlarına benzemesidir.  

Panaromik olarak bölgede ziyaret yapıyoruz. Son olarak Skaftafellsstofa Visitor Centre’a ziyaret edeceğiz. Otelimize dönüyoruz.  

Geceleme otelimizde.  

OTELİMİZ :  Fosshotel Glacier Lagoon 4*vb  

7.GÜN  CUMA                       Jokulsarlon  - Vik - Reynisfjara Beach - Selfoss                    

Bugün otelde alacağımız kahvaltı sonrası yolculuğumuza devam ediyoruz. VİK kenti ve çevresinde SİYAH SAHİL isimli muhteşem bir kıyı şeridi ziyareti yapacağız. Bu bölgeye yakın çok tanınan iki şelalede  göreceğimiz yerler arasındadır.  Seljalandsfoss and Skógafoss waterfalls.  

Bu ziyaretlerimizi tamamladıktan sonra Selfoss kasabasına hareket edeceğiz. Kıyı şeridini takip ediyoruz.  

Geceleme otelimizde.  

Otelimiz : Hotel Selfoss 4* vb  

8.GÜN  C.TESİ              Selfoss- Reykavik Airport /NUUK  *GRONLAND  Uçuşu        08:00 10:45                   Sabah çok erken otelden ayrılıyoruz. ( 05:00 ) *Kahvaltıyı paket almak uygun olacaktır. Havalimanında işlemlerimizi yaptıktan sonra GRÖNLAND  Nuuk kentine uçuşumuzu gerçekleştireceğiz.  

Varışta karşılanma ve otele transfer.   Öğleden sonra çevre gezimiz olacak.  

ŞEHİR YÜRÜYÜŞÜ * WALK-National Museum – Old Colonial Harbour – Kaffe-mik  

Tur, Grönland'da ki Ulusal Müze'yi ziyaret etmeyi içerir. Burada Grönland'daki tüm dönemlere ve medeniyetlere ait eserler bulunabilir. Ardından, kolonyal limanda eski evlerin durduğu bir yürüyüş yapılır, burada eski balina yağı işleme ekipmanları, Hans Egedes'in evi, Deniz Anası heykeli ve Hans Egede heykeli gibi yerleri görebilirsiniz. Daha sonra, açık hava pazarına gidilir, burada taze yakalanmış balıklar, foklar ve ren geyikleri satılır. Yürüyüş, Grönland Parlamentosu'nun yanından geçerek şehir merkezindeki Katuaq kültür merkezine götürür. Katuaq'ta yerel sanatçıların yaz aylarında sık sık sergi açtığı güzel bir bina bulunur. Ardından, yerel bir aileye kahve ve kek servisi yapılan Kaffe-mik'e gidilir. Burada ev sahibesi tüm soruları yanıtlamak için hazırdır. Kaffe-mik'ten sonra iyi alışveriş olanakları sunan şehir merkezine geri dönülür.  

Geceleme Otelimizde.  

OTELİMİZ : Hotel Nordbo 3* VB  

9.GÜN  PAZAR                      NUUK  Whale Safari Balina Gözleme  

Bugun otelde alacağımız kahvaltı sonrası bir gezimiz olacak. Grönland Adası ve çevresinde deniz turları yapılmaktadır. Bugün ki turumuzda saati yerel acente tarafından ayrıca teyit edilecek bir zaman diliminde BALİNA İZLEME tekne turu yapılacaktır.  

 [ *Uyarı : Kimi günler hava muhalefeti nedeni ile deniz gezileri iptal olabilmektedir. Bu durumlarda alternatif gezileri yapıyoruz. ] Balina görmek garanti değildir.  

Geceleme otelimizde.  

OTELİMİZ : Hotel Nordbo 3* VB  

10.GÜN  P.TESİ                        NUUK  Fiord Adventure in Nuuk  

Bugün otelde alacağımız kahvaltı sonrası bir gezimiz olacak.  Grönland Adası ve çevresinde deniz turları yapılmaktadır. Bugün ki turumuzda saati yerel acente tarafından ayrıca teyit edilecek bir zaman diliminde Fiord Adventure tekne turu yapılacaktır. Tur yaklaşık 2 saat sürmektedir.  

 [ *Uyarı : Kimi günler hava muhalefeti nedeni ile deniz gezileri iptal olabilmektedir. Bu durumlarda alternatif gezileri yapıyoruz. ] Geceleme otelimizde.  

OTELİMİZ : Hotel Nordbo 3* VB  

11.GÜN  SALI                      NUUK  / REYKJAVIK  uçuşu  11:30 15:50    

Bu sabah kahvaltı sonrası otelimizden ayrılacağız. Havalimanına geçiyoruz. İzlanda’ya gideceğiz.  

Varışta aracımızla  çevre  gezimizi yapmak üzere  BLUE LAGOON a gideceğiz. Burası Bir Doğal Kaynak SPA  sıcak su merkezidir. Özel biletler alınarak çeşitli SPA hizmetleri verilmektedir. 08:00- 22:00 arası açıktır.  

Biz de  SPA keyfini yaşamak üzere vakit kaybetmeden oraya geçiyoruz.  

17:00 /Comfort admission * Giriş Bileti  

Biletimizin kapsamı:           • Entrance to the Blue Lagoon   • Silica Mud Mask at the Mask Bar (Yüz maskesi-Güzellik Bakım)   • Use of towel (Havlu)  • 1 drink of your Choice (İçecek) Burada 2,5 saat keyif yaptıktan sonra merkezden ayrılıyoruz.   

Geceleme Otelimizde.   

Otelimiz : Hótel MidTown3*vb 

12. GÜN  ÇARŞAMBA                     REYKJAVIK  Golden CIRCLE Turu  

Bugün kahvaltı sonrası otelimizden ayrılıyoruz. Ve çevre gezilerinde İzlanda’yı tanımaya devam ediyoruz. Fiyordları görme imkanımızın olacağı bir gün bizi bekliyor.  İzlanda’nın en popüler turu bu olmuştur. Kaplıcalar ve Gayzerleriyle bol olduğu Golden Circle turu.Thingvellir Milli Parkı, UNESCO Dünya Mirası için Gullfoss şelale gibi ünlü Geysir jeotermal alanında götürecektir.  

Geceleme Otelimizde.   

Otelimiz : Hótel MidTown3*vb  

13. GÜN  PERŞEMBE                REYKJAVIK/KOPHENAG/İSTANBUL 10:30 15:35 / 19:20 23:40 Bugün çok erken saatlerde otelden çıkış yapacağız. Kopenhag üzerinden İstanbul’a uçuşlarımız başlıyor.23:40 IST Havalimanına varışımız. Turumuz sona ermesi. 

Ücrete Dahil Hizmetler

Ücrete Dahil Hizmetler

Paket Tura Dahil Olan ve Olmayan Hizmetler

Fiyata Dahil Olan Hizmetler

  • ANA UÇUŞ

Türk Havayolları  

TK1781IST-CPH Istanbul 11:45 Copenhagen 13:15  TK1786 CPH-IST Copenhagen 1920 Istanbul 2340 ARA UÇAK:    [ 4 UÇUŞ ]  SAS  

1/ 07:55 AM CPH Copenhagen 9:10 AM  FAE Sorvagur  ICELAND AIR  

2/ Reykjavík KEF  Nuuk GOH    08:00 10:45  

3/ Nuuk GOH   Reykjavík KEF  11:30 15:50  

          SAS  

4/ 10:30 AM KEF Reykjavik  3:35 PM CPH Copenhagen  

  • GEMİ YOLCULUĞU- TEK YÖN   

Tórshavn – Seyðisfjörður [   1 gece gemide ]  

Departure time :13:00   Arrival  Next day Arrival time 09:00  Vessel :MV Norröna ODA TİPİ :  2-berth cabin with window  

  • Gemide alınan (dahil edilen)+ hizmetler:  
  • Kahvaltı * Skansagarður Buffet Wednesday 07:00  
  • Akşam Yemeği* Skansagarður Buffet Tuesday 17:30  
  • Butik otel ve/veya 3 / 4yıldızlı eş değer otellerde konaklama  
  • Bazı yöreler ve Gröanland Bölgesinde Küçük pansiyonlarda konaklama Tüm kahvaltılar dahildir.  
  • Programda belirtilen yemekler dâhidir.  
  • TÜM TRANSFERLER /BELİRTİLEN TÜM YEMEKLER   
  • Zorunlu Mesleki Sigorta  
  • Türkçe Rehberlik Hizmeti 
Ücrete Dahil Olmayan Hizmetler
  • Tur Hizmetleri yerel Rehberler ve kaptan ve diğer bahşişler toplamı Kişi Başı 150 USD   
  • Grönland Limanı Çıkış Vergi 60 €  
  • DANİMARKA VİZESİ ücreti -ÇOK GİRİŞLİ  MLTP-(yeşil pasaporta  vize  yok)  
  • Grönland ve Faroe Adaları da Danimarka'ya aittir.[ özel vize]                                                                                                   
  • Bu vize shengen vizesi değildir!  
  • İZLANDA  vizesi. Ücreti -(yeşil pasaporta  vize  yok)  
  • Diğer belirtilmemiş tüm yemekler ve dahil yemeklerdeki içecekler.  
Ekstra Geziler

Ekstra Geziler

Ekstra Geziler
Ekstra Geziler
Bulunmamaktadır.
 
Ulaşım ve Otel Bilgileri
Ulaşım ve Otel Bilgileri
Uçuş Bilgileri

17.08.2025
İstanbul - Kopenhag, Danimarka   
11:40 - 13:55 

Konaklama - Bilgileri
Kopenhag-1 GECE  
 
Nuuk-3 GECE  
 
Torshavn-2 GECE  
 
Rejkavik-2 GECE  
 
Selfoss-1 GECE  
 
Jokulsarlon-1 GECE  
 
Egilsstaðir-1 GECE  
 
Gemi-1 GECE